Pikavippi heti tilille

Pikavippi ja pikalaina - vertaile ja valitse

Kaikki markkinoiden pikavipit syynissä!

Tietoa pikavipeistä

Pikavippi on useimmille tuttu juttu. Harva kuitenkaan tietää ihan tarkkaan, mitä pikavippi vuonna 2016 käytännössä tarkoittaa. Olemmekin keränneet sivustollemme tietopaketin pienlainoista, joita kutsutaan usein pikalainoiksi, pikaluotoiksi tai juuri pikavipeiksi. Pikavippi on yleensä lainana..

Pikavippi EI ole..

Pikavippien huono maine

Monille on jäänyt pikavipeistä negatiivinen kuva, sillä ala oli vielä muutama vuosi sitten kuin villi länsi. Vuoden 2013 lakimuutosten myötä ala on kuitenkin puhdistunut huomattavasti. Suurin osa firmoista lopetti toimintansa ja nykyään pikalainoja myöntää pienempi nippu suurempia firmoja. Ne toimivat yhteisillä pelisäännöillä ja eettisellä pohjalla – koronkiskojien aika on siis ohi.

Pikavipin hakeminen

Pikavippiä voi hakea tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Monet luotonantajat ovat kehittäneet hakemusjärjestelmänsä hyvin nopeiksi ja sulaviksi – lainan esikäsittelyn hoitaa järjestelmä itse, ja lainankäsittelijät vain hyväksyvät tai hylkäävät valmiiksi käsitellyn lainan. Tämän ansiosta lopullisen lainapäätöksen saa nykyään minuuteissa. Tämä on todella merkittävä etu verrattuna perinteiseen pankkilainaan, jonka hakemisessa voi kestää päiviä, ellei viikkoja. Lainaprosessi on yleensä tämäntyyppinen:

  1. Syötä yhteystietosi
  2. Ilmoita tulo- ja menoarviosi
  3. Valitse, kuinka paljon lainaa tarvitset
  4. Lähetä hakemus

Saat yleensä heti ruudulle ilmoituksen siitä, oletko päässyt ”karkeasta filtteristä” läpi. Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemusjärjestelmä karsii pois pahasti velkaantuneet sekä ne, joilla on jo muille vippifirmoille lainoja auki. Luotonantajat käyttävät usein Instantor-palvelua, jonka avulla he näkevät suurpiirteisesti, mihin hakijan rahat ovat menneet – jos olet käyttänyt koko omaisuutesi nettikasinoon tai et omaa tasaisia tuloja, on hyvin todennäköistä ettet saa lainaa.

 

Mikä on kulutusluotto?

Monet lainafirmat ovat edellämainittujen lakimuutosten myötä siirtyneet myöntämään tililuottoja. Tällä lapsella on monta lempinimeä, usein sitä kutsutaankin juuri kulutusluotoksi, tililuotoksi tai vaikka sitten joustoluotoksi, nettiluotoksi, nettilompakoksi tai nettiluottokortiksi. Kaikissa on kuitenkin sama idea: hakijalle myönnetään suurehko luottoraja, yleensä jotain 500-2000 euron välillä, josta hakija voi nostaa sopivan kokoisia summia. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka hakijalle tarjottaisiiin 2000 euron luottoa, tämän ei tarvitse nostaa koko summaa, vaan luottorajasta voi nostaa vaikka 100 euroa kerrallaan. Kulutusluotto toimii siis kuin perinteinen luottokortti.

Kulutusluotoissa takaisinmaksu on yleensä kuukausimaksupohjainen. Näin saat maksettua lainaasi pois tasaisissa, kohtuullisen kokoisissa kuukausierissä. Otathan kuitenkin huomioon, että korko juoksee koko ajan, eli laina kannattaa silti maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Kulutusluottojen laskutussysteemi tarjoaa kuitenkin joustavan tavan rahoittaa arjen yllättäviä menoja, jos et saa lainaa pankilta, mitä harvempi meistä saa tuosta vaan.

 

Oikean pikavipin valitseminen

Pikavippejä on monenlaisia, niinpä on tärkeää että etsit suuresta joukosta juuri sen lainatyypin, joka sinulle parhaiten sopii. Joku tarvitsee nopeaa palkkaennakkoa, tähän tilanteeseen sopii lyhyen takaisinmaksuajan vippi. Joku taas tarvitsee rahoitusta pitkäaikaisemmalla maksusuunnitelmalla, siihen sopii tietenkin paremmin kuukausien tai jopa vuosien takaisinmaksuaika. Suosittelemmekin lämpimästi, että tarkastatte etusivulta löytyvän pikavippivertailun – sieltä löytyy jokaiselle jotakin.

Pikavippihetitilille.fi 2019

Yhteystiedot